АВТОМАТИЗИРАНЕ НА ПОТОЦИТЕ И ТРАНСПОРТНИ СЪОРЪЖЕНИЯ

 НАШАТА ГОРДОСТ - ТОВА СА ЛЕНТОВИТЕ ТРАНСПОРТЬОРИ ILPERSA и AGRALEX

Транспортните ленти са идеални за плавен транспорт на всички видове зърнени продукти, пелети и прахообразни продукти. 
Лентите могат да бъдат с поцинкована стомана, боя или чиста стомана.  Широката гама модели ни дава възможност да ви доставим ленти с капацитет от 25 до 1000 т/ч.
Нашите лентови транспортьори са доказани с тяхната висока производителност при нисък разход благодарение на ниското ниво на триене, стабилно движение на лентата и високата товароносимост. В зависисмост от продукта, лентите могат да бъдат доставени с качество за транспорт на храни, резистентни към мазнини и/или оребрени.
Друго характерно предимство на нашите лентови транспортьори е дизайнът на ролките, които позволяват различни позиции за настройка, за да осигурят точно хоризонтиране. 
Транспортьорите могат да бъдат доставени с поцинкован капак с лесна сглобка, боядисан или чист за монтаж в  сурови климатични условия. 

Различни аксесоари са в нашата гама аксесоари за лентови транспортьори като например разтоварваща количка, приемни бункери, стопер-бутони, сензори за равнението на лентата и т.н.

 Техническа информация

 Кофъчни елеватори

Произведени от поцинкована стомана. Може да бъдат доставени от стомана AISI-304 или от боядисана стомана.

Нашите елеватори са доказани с тяхната здрава конструкция, надеждност и дълъг работен ресурс на приемливи цени.
 Елеваторите, които предлагаме са два типа:
- Ниско-производителни елеватори с капацитет до 30 т/ч.
- Високо-производителни елеватори с капацитет от 40 до 1000 т/ч. 
Ниско-производителните елеватори са предназначени за максимална грижа за зърното. Те работят на ниска скорост и са оборудвани с патентована система, която редуцира до 0% натрошаването на зърно.

Верижни транспортьори

Предназначени за транспортиране на зърнени продукти по хоризонтала с капацитети от 10 до 1000 т/ч.
- Модулна конструкция без заварки и с водоизолация, която ограничава емитирането на прах и навлизането на вода.
- Плавен, безшумен транспорт обузславен от ниската скорост и износоустойчиво PHD дъно.
- Преоразмерена верига за гранични натоварвания с възможност за обратен ход.

- Специален дизайн с трапецоидно, самопочистващо се дъно за предотвратяване смесването на продукти, идеален за транспорт на семена и зърно.

Винтови транспортьори

Прозиведени от поцинкована стомана с различна дебелина в зависимост от диаметъра, могат да бъдат доставени по поръчка от наръждаема стомана и/или боядисани.
Обшивката е с многоъгълен дизайн, за да бъде осигурено винаги максимално разтоварване на продукта; могат да бъдат напълно разглобявани за лесно обслужване. Капаците могат да бъдат със специален непромокаем дизайн, позволяващ външен монтаж, а също да бъдат на панти за улесняване на почистването.
Редукторът е свързан към оста посредством еластична връзка. Разполага с капак за инспекции с ключ за спиране на потока в случай на отваряне по време на движение или при деформиране от препълване. 
Стандартно диаметрите на свредела са от 100 до 400 мм и с капацитет до 200 т/ч. 

Измитащи шнекове

За изваждане на останалото след изпразване количество продукт съхранявано в силози с плоско дъно, ние разполагаме с измитащи шнекове, осигуряващи пълно изкарване на продукта. Те са с производителност от 25 до 150 т/ч и са подходящи за различни видове зърно включително маслодайно. Съответстват на стадарта ATEX, ако се изисква. 
При съхранение на трудни продукти в силози с плоско дъно - пресовани, екстрактирани и т.н. - чието изваждане е необходимо да бъде на принципа "първо влязло-първо излязло" (първият продукт, който е влязъл е първият продукт, който излиза), ние предлагаме идеалното решение с шнекът Hydrogiro - свредел с ротационно движение посредством червячен редуктор и планетарно движение напред и обратно чрез хидравлична система с налягане 100 бара.

 


АГРИ ПАРТНЕРС ЕООД

София 1618, Бул. "Цар Борис III" №168, Бизнес център АНДРОМЕДА, офис № 23Б
Моб: +359 888 832 040;  +359 888 288 311;  e-mail: office@agri.partners

Политика за защита на личните данни

Общи Условия

СледвайTE ни: