Наред със системите за вентилация на зърно в плоски складове, важно условие за доброто съхранение е постоянното наблюдение не неговите температура и влажност.

За тази цел Агри Партнерс разполага с иновативното решение за мониторинг на параметрите посредством сензорни сонди комуникиращи помежду си и с централната станция с WiFi връзка. Безкабелната мониторингова система на съхраняваното в плоски складове зърно предоставя голяма гъвкавост при използването на складовите площи, тъй като не се налага монтажът да бъде стационарен, от една страна. От друга страна, мониторинговите сонди могат да бъдат използвани в различни помещения, когато съхранението не е съсредоточено на едно място или се съхраняват различни видове продукти.

Иновативната система за мониторинг на температурата дава възможност също и за автоматизиране на вентилацията на съхраняваното зърно посредством контролери в зависимост от параметрите на външния въздух.

Системата за мониторинг на съхраняваното зърно се произвежда от английската фирма Martin Lishman и се предлага у нас ексклузивно от Агри Партнерс.

 АГРИ ПАРТНЕРС ЕООД

София 1618, Бул. "Цар Борис III" №168, Бизнес център АНДРОМЕДА, офис № 23Б
Моб: +359 888 832 040;  +359 888 288 311;  e-mail: office@agri.partners

Политика за защита на личните данни

Общи Условия

СледвайTE ни: