СУШИЛНИ ЗА ЗЪРНО

 Най-важното изискване за дългосрочно съхранение на зърното е то да бъде с адекватни температура и влажност. 

По-ранната жътва на пшеницата позволява да се запазят нейните параметри и вкусови качества за разлика от жътвата и при пълна зрялост. Но по-ранното и прибиране от полето предполага и по-високата и влажност.

От друга страна, прибирането на много от сортовете царевица се извършва през октомври и ноември, а в много случай дори през зимата. В този период от годината времето е влажно, която влага се абсорбира от зърното и, за да бъде съхранено правилно, без да се предизвикат гнилостни процеси, необходимо е то да бъде изсушено.

Ние сме на разположение, за да отговорим и осигурим точните сушилни агрегати за вашето зърно, с необходимият ви капацитет. За правилното сушене и съхранение на зърното ви предлагаме вертикални и хоризонтални сушилни машини ILPERSA, които могат да осигурят постигане на точните параметри за съхранение на продукцията.

Важен елемент за правилно съхранение на зърно е също и подходящия температурен контрол и контрол на влагата в складовото стопанство. За тази цел ви предлагаме системите за температурен контрол GESCASER и аерационните системи JKF, NORO и ILPERSA.

За повече информация можете да използвате формата за контакт или контактите на фирмата

Ние сме на ваше разположение да отговорим на конкретното ви запитване!

 

>> ВЕРТИКАЛНИ СУШИЛНИ ЗА ЗЪРНО

>> ХОРИЗОНТАЛНИ СУШИЛНИ ЗА ЗЪРНОАГРИ ПАРТНЕРС ЕООД

София 1618, Бул. "Цар Борис III" №168, Бизнес център АНДРОМЕДА, офис № 23Б
Моб: +359 888 832 040;  +359 888 288 311;  e-mail: office@agri.partners

Политика за защита на личните данни

Общи Условия

СледвайTE ни: