Ако смятате, че вентилацията на зърно в плосък склад е трудна задача, то в Агри партнерс биха ви разубедили лесно. Възможностите, които фирмата предлага включват телескопични тръби за вентилация, вентилационни канали, а също и комбинирани системи за аерация на зърно на немския производител Schmelzer.

Заявеният интерес от множество земеделски производители свидетелства за важността на предлаганите решения при решаването на задачите за дългосрочно съхранение на зърно в плоски складове. А когато предлагането е обезпечено с продукти на лидера в тази област, Schmelzer, Германия, можете да бъдете сигурни в качеството на системата за вентилация.

Телескопичните вентилационни тръби дават възможност за вентилация на зърно в помещения с различен обем и са едно практично решение за складове, които се ползват не само за съхранение на зърно. Вентилаторите Schmelzer осигуряват достатъчно висок дебит на въздуха като максималния е повече от 20.000 м³/ч, а вентилационните тръби разполагат с аерационна площ от 22% и са подходящи за аериране също и на рапица.

Освен системите за вентилация, фирмата предлага също системи за температурен контрол на съхраняваното зърно, както и различни варианти за автоматизирано пълнене и изпразване на складовете. АГРИ ПАРТНЕРС ЕООД

София 1618, Бул. "Цар Борис III" №168, Бизнес център АНДРОМЕДА, офис № 23Б
Моб: +359 888 832 040;  +359 888 288 311;  e-mail: office@agri.partners

Политика за защита на личните данни

Общи Условия

СледвайTE ни: