Производство на фуражи и брашна

За производството на фуражи и фуражни смески АГРИ ПАРТНЕРС предлага проектиране, доставка и монтаж на фуражни кухни и фуражни цехове с различни капацитети и ниво на автоматизация. 

Дали нуждите са свързани с осигуряване на ежедневните дажби фуражи за отглежданите животни или търсите технологично оборудване за производство на фуражи за пазара, ние сме на среща да ви предложим нашето оборудване.

Освен производството на фуражи и фуражни смески, което можем да обезпечим технологично и технически, ние ви предлагаме също и подходящо за вашите цели пакетиране. 

За транспорта на зърното и превръщането му в краен продукт също сме се погрижили - транспортното оборудване на ILPERSA е в нашето предлагане.

За повече информация можете да използвате формата за контакт или контактите на фирмата

Ние сме на ваше разположение да отговорим на конкретното ви запитване!

Белене на слънчоглед

Преработката на слънчоглед и производството на ядки за директна консумация представлява голям интерес в последните години. Интересът беше предизвикан поради недостига в западна Европа на слънчогледови ядки, влагани в произвеждания на запад хляб.

Поради голямото търсене, в последните години у нас бяха изградени множество фабрики за белене на слънчоглед и интересът не стихва.

Затова АГРИ ПАРТНЕРС ви предлага технологично оборудване за белене на слънчоглед от иноваторите в тази област - STRECKEL&SCHRADER.

За повече информация можете да използвате формата за контакт или контактите на фирмата

Ние сме на ваше разположение да отговорим на конкретното ви запитване!АГРИ ПАРТНЕРС ЕООД

София 1618, Бул. "Цар Борис III" №168, Бизнес център АНДРОМЕДА, офис № 23Б
Моб: +359 888 832 040;  +359 888 288 311;  e-mail: office@agri.partners

Политика за защита на личните данни

Общи Условия

СледвайTE ни: