ПНЕВМО-МАСИ, КАМЪКОУЛОВИТЕЛИ, КАЛИБРАТОРИ 

 Oliver Manufacturing

Производство за по-продуктивна планета

Oliver Manufacturing е водеща компания от Съединените Щати, която произвежда надеждно и ефективно оборудване за обработка и пречистване на всякакъв тип зърно и други насипни продукти.

Започвайки със земеделието, ние осигуряваме различни индустрии в целия свят с цялостни технологични решения с фокус на финната обработка на зърно и семена, които в продължение на повече от 80 години са в непрекъснато развитие и подобрение.

Камъкоуловителите на Oliver бързо премахват тежките примеси в потоците зърно; Прецизните калибратори SIZE RIGHT сортират продукта по размер до хилядни от инча (0,001).

Гравитачните сепаратори (пневмо-маси) Oliver сортират продукта по неговата плътност с точност до няколко промила, а Хоризонталните сушилни Oliver осигуряват внимателно, равномерно изсушаване след скъпото третиране на семената, друго зърно и храни.

Oliver предлага най-автоматизираните и програмируеми машини с регулиране на мощността и осигуряват модернизиране на по-старо оборудване, голяма част от което се използва десетки години наред. 

Oliver Manufacturing проектира, произвежда и доставя цялото предлагано оборудване от фабриката на компанията в южно Колорадо, САЩ.

За повече информация можете да използвате формата за контакт или контактите на фирмата

Ние сме на ваше разположение да отговорим на конкретното ви запитване!

 Техническа информацияАГРИ ПАРТНЕРС ЕООД

София 1618, Бул. "Цар Борис III" №168, Бизнес център АНДРОМЕДА, офис № 23Б
Моб: +359 888 832 040;  +359 888 288 311;  e-mail: office@agri.partners

Политика за защита на личните данни

Общи Условия

СледвайTE ни: